INGREDIENTE: 1 kg de cartofi, 4 oua, 2 ardei in culori diferite, sare, cas, cascaval, branza de vaca sau de oaie, unt/ulei, pesmet
Fierbe cartofii cu sare, dupa gust. Tapeteaza o tava sau un vas de yena cu unt/ulei si pesmet. Pune njumatate din cartofi, primul strat, facut piure.
Adauga apoi casul taiat felii subtiri, branza de oaie sau de vaca faramata cu furculita, cascavalul taiat felii.
Pune si ultimul strat de cartofi.
Bate bine ouale si pune jumatate din ele peste cartofi. Taie marunt ardeii si decoreaza tarta, apoi adauga si restul de oua batute.
Pune la cuptorul incins in prealabil la 200 de grade Celsius timp de 30 de minute.
Tarta este le fel de buna si calda si rece.
POFTA BUNA!
Arata demential, nu pare greu de facut, deci sigur o sa incerc reteta.
RăspundețiȘtergere