luni, 27 februarie 2012

Tarta cu 3 feluri de branza si cartofi

Am inceput sa prind gustul tartelor, si ma refer in special la aspectul lor, care poate fi foarte apetisant. Imi place, de asemenea, si sa combin diferite gusturi. de data aceasta am ales sa combin cartoful cu mai multe feluri de branza. Este un fel de mancare usor, aspectuos si potrivit fiecarui membru al famlilie. sunt sigura ca va placea foarte mult copiilor.


INGREDIENTE: 1 kg de cartofi, 4 oua, 2 ardei in culori diferite, sare, cas, cascaval, branza de vaca sau de oaie, unt/ulei, pesmet


Fierbe cartofii cu sare, dupa gust. Tapeteaza o tava sau un vas de yena cu unt/ulei si pesmet. Pune njumatate din cartofi, primul strat, facut piure.

 Adauga apoi casul taiat felii subtiri, branza de oaie sau de vaca faramata cu furculita, cascavalul taiat felii.



Pune si ultimul strat de cartofi.

 Bate bine ouale si pune jumatate din ele peste cartofi. Taie marunt ardeii si decoreaza tarta, apoi adauga si restul de oua batute.

Pune la cuptorul incins in prealabil la 200 de grade Celsius timp de 30 de minute.
Tarta este le fel de buna si calda si rece.




POFTA BUNA!