vineri, 12 august 2011

Salata de ton cu maioneza si cartofi

Cum spuneam acum cateva zile, sunt innebunita dupa ton. In fiecare zi mai inventez o salata, pentru ca are o capacitate fantastica sa se potriveasca in gust cu orice alt ingredient.
Salata cu maioneza pe care v-o prezint astazi am descoperit-o acum multi ani, si a devenit foarte repede preferata mea, dar si a tatalui meu. Este oarecum asemanatoare cu o salata boeuf, insa mult mai gustoasa ... de fapt, complet diferita la gust.


INGREDIENTE: 1/2 de kg de cartofi fierti, taiati cubulete, 2 conserve de ton in ulei, 1 conserva de porumb, 5-6 castraveti murati de marime medie, 1 ceapa, pentru maioneza-  ulei de masline, 2 oua crude, 2 oua fierte, sare


Amesteca intr-un castron mare ingredientele: tonul, cartofii, porumbul, ceapa taiata solzisori mici, castravetii taiati cuburi, cartofii si albusurile fierte de la oua. Adauga si maioneza si amesteca bine.


Serveste salata alaturi de rosii taiate cuburi sau de felii de ardei gras.


POFTA BUNA!

3 comentarii:

  1. Preparatul tau arata fantastic, felicitari! Personal. Prieteni acum vreu sa prezint un site de anunturi gratuite categorie special Alimentare si Bauturi aici puteti cumpara orice avet nevoi - sau puteti vandeti produsele dvs. nu numai atat Pe site-ul anuntul-Galben.ro variantede anuntul gratuit imobiliare, auto, anunturi locur de munca, servici, mobila, electronice, electrocasnice, animale, matrimoniale si altele. Anuntul-galben.ro este cel mai moderna site de anunturi gratis din tara ta.

    RăspundețiȘtergere