INGREDIENTE: 1 ceasca de unt la temperatura camerei, 1 1/2 cesti de zahar, 2 oua, 1 1/4 cesti de cacao, 1 3/4 cesti de faina, 2 lingurite de praf de copt, ciocolata alba, 3 linguri de scortisoara
Intr-un castron mare sau in robotul de bucatarie amesteca bine untul cu zaharul pana ce devine compozitia compacta. Adauga ouale unul cate unul, amestecand bine.
Separat amesteca faina cu cacao si scortisoara si adaug-o in castron peste amestecul cu unt.
Amesteca bine, pana ce compozitia devine cremoasa.
Pune pe o tava hartie de copt sau folie de aluminiu si pune cate o lingura din compozitie, la distanta de 2-3 cm. Din ciocolata alba, cu ajutorul unui cutit, razuieste fulgi de ciocolata si presara-i apoi peste micile prajiturele din tava.
Baga tava la cuptorul preincalzit, la 175 de grade Celsius timp de 10 minute si lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute inainte de a le taia si lua de pe tava. Pe masura ce se racesc devin mai crocante.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu