INGREDIENTE: 1 piept de pui, 1 kg de pulpa de porc, 1 ou, 2 cepe, 5 catei de usturoi, sare, piper, boia dulce, boia iute, chilli, curry, chimen, ghimbir, marar, ulei de masline.
Amesteca toate condimentele intr-un castron.
Intr-un castron mai mare amesteca cele doua feluri de carne tocate cu ceapa tocata marunt, condimentele, 1 ou, usturoiul pisat si 2 linguri de ulei de masline si amesteca bine.
Uda mainile si fa mici bucati (ca micii) pe care le introduci pe tepuse de frigarui. Apasa usor circular si cand le asezi pe frigarui. Pune-le pe gratarul cuptorului. Poti pune fasii de ardei gras pe fiecare mini-kebab pentru un aspect mai colorat.
Lasa la cuptorul incins in prealabil 20 de minute pe o parte, apoi intoarce si pe cealalta parte frigaruile si mai lasa 20 de minute.
Am servit alaturi de o salata de tabouleh si ea reinventata si cartofi, dovlecei si vinete la cuptor. Un deliciu!
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu