INGREDIENTE: 1 kg de cartofi, 10 ciuperci medii proaspete, 1 ceapa, 2 piepti de pui sau 4 pulpe de pui, 100 g de unt, 2 oua, 100 g de branza, 100 g de iaurt gras, sare, piper
Fierbe cartofii si puiul. Taie ciupercile si ceapa marunt.
Pune untul la topit in tigaie, cand s-a incins adauga ceapa, apoi ciupercile, pune sare si piper dupa gust.
Tapeteaza cu unt o tava, pune un strat de cartofi, pisati cu furculita. adauga apoi ciupercile, un ou batut peste ciuperci, puiul rupt fasii si inca un strat de cartofi.
Intr-un castron amesteca celalalt ou batut bine cu branza faramitata si iaurtul. Adauga amestecul peste ultimul strat de cartofi. Baga tava la cuptor timp de 45 de minute la 200 de grade Celsius.
Se serveste rece.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu