INGREDIENTE (pentru 4 persoane): 3 andive, 1 mar dulce, patrunjel, branza (o branza mai cremoasa si sarata, eu am folosit branza de oaie de la Delaco, merge insa si gorgonzola), o jumatate de pahar de iaurt, ulei de masline, sare, piper
1. Scoate frunzele andivelor, pana ce ajungi la miez. Miezul da-l deoparte (mie mi se pare mult prea amar si nu-l folosesc). Alege cele mai mari frunze, pune-le deoparte, le vom folosi drept suport pentru salata.
2. Taie in felii lungi si subtiri frunzele de andive si marul. Nu trebuie sa-l decojesti - coaja marului are cele mai multe vitamine. Amesteca bine.
3. Pune in robot branza, iaurtul, patrunjelul tocat, 1 lingurita de ulei de masline, piper si foarte putina sare - nu uita ca branza eset deja sarata! Amesteca pana ce sosul devine compact.
4. In fiecare frunza de andiva pune salata si toarna cu o lingurita sosul pe deasupra.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu