luni, 16 mai 2011

Ciuperci umplute cu branza si masline

Am intrat in 7 luni de sarcina si incep sa ma misc mai greu, din acest motiv ideile mele de retete isi vor gasi punerea in practica sub indemanarea sotului meu sau a surorii mele. Retete de ciuperci a venit sub forma unui brainstorming si a fost finalizata de sora mea. Simpla si gustoasa:


INGREDIENTE: 10-15 ciuperci, 100g. branza de oaie, 1-2 gogosari in otet, 3-4 masline verzi, 1 ou

1. Spala bine ciupercile. Nu le curata! Elimina piciorusele.


2. Toaca marunt piciorusele ciupercilor.


3. Toaca marunt gogosarii si maslinele.


4. Amesteca branza data pe razatoare cu oul batut, cu piciorusele ciupercilor taiate, cu maslinele si gogosarii. Amesteca totul pana ce devine o pasta compacta.


5. Umple ciupercile cu aceasta compozitie. Pune-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt si lasa-le la cuptor intre trei sferturi de ora si o ora.



POFTA BUNA!