duminică, 8 mai 2011

Salata bulgareasca cu porumb

Salatele sunt cele care ma salveaza in perioada sarcinii: sunt sanatoase, nu ingrasa si sunt foarte gustoase. Astazi am reinventat un picut salata bulgareasca, una dintre preferatele mele.



INGREDIENTE: o jumatate de ardei rosu, o jumatate de ardei portocaliu, rosii cherry, 1 bucata de kaiser, 4 oua fierte, o jumatate de conserva de porumb, 1 jumatat de pahar de iaurt, 1 lingura de mustar dulce, 1 bucata de branza sarata, 1 salata, 2 castraveti



PASUL 1: Prajeste felii subtiri si lungi de kaiser intr-o lingura de ulei de masline.


PASUL 2: Adauga kaiserul intr-un castron mare. Taie salate in fasii lungi, ardeii la fel, adauga castravetii taiati rondele si rosiile cherry taiate in jumatate, albusul de ou taiat in felii lungi (galbenusul pune-l deoparte), adauga si branza taiat cubulete.



PASUL 3: Amesteca totul foarte bine intr-un castron cat mai mare.


PASUL 4: Prepara sosul: pune intr-un castron galbenusurile de ou, puen un varf de cutit de sare, paseaza-le cu o lingura de lemn, adauga iaurtul si lingura de mustar si amesteca bine.


PASUL 5: Pune sosul peste salata.

POFTA BUNA!