Ingrediente pentru salata cu nuci si pastrama de vita (pentru 2 persoane):
200 g de pastrama de vita (noi cumparam pastrama de vita ecologica, fara aditivi), 1 dovlecel, 1 ardei gras, 200 g de couscous, 200 g de nuci, ulei, sare
Toaca marunt la robot pastrama de vita. La fel si nucile.
Taie cubulete mici ardeii si dovleceii. Unge o tigaie cu putin ulei. Eu am folosit ulei din seminte de struguri. Perpeleste bine legumele. Pune-le deoparte. Pune la fiert apa pentru couscous - cat couscous, atata cantitate de apa. Unge iar tigaia si perpeleste pastrama de vita. Pune-o deoparte. Unge tigaia iarasi cu putin ulei. Prajeste si nucile in tigaie. Amesteca totul cu couscous. Se serveste rece.
POFTA BUNA!
Taie cubulete mici ardeii si dovleceii. Unge o tigaie cu putin ulei. Eu am folosit ulei din seminte de struguri. Perpeleste bine legumele. Pune-le deoparte. Pune la fiert apa pentru couscous - cat couscous, atata cantitate de apa. Unge iar tigaia si perpeleste pastrama de vita. Pune-o deoparte. Unge tigaia iarasi cu putin ulei. Prajeste si nucile in tigaie. Amesteca totul cu couscous. Se serveste rece.
POFTA BUNA!
Ingredients:
200 g beef pastrami, 1 zucchini, 1 bell pepper, 200 g couscous, 200 g nutmeat, oil, salt
Chop in a kitchen robot the pastrami and the nutmeat. Chop with a knife in small pieces the bell pepper, the zucchini. Coat a frying pan with oil. Fry the zucchini and the pepper. Set aside.
Boil the water for the couscous - 1 cup of couscous-1cup of boiled water.
Coat a frying pan with oil and fry the pastrami. Set aside.
Coat a frying pan with oil and fry the nutmeat for 2 minutes. Set aside.
Mix the pastrami with the couscous, the zucchini, peppers and the nutmeat. Serve it cold.
Enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu