luni, 28 ianuarie 2013

Chec aperitiv / Appetizer Roulade

Checul aperitiv poate fi o excelenta optiune cand te grabesti si iti doresti sa pui pe masa ceva gustos si aspectuso. Indiferent ca este Craciun, Paste, o zi de nastere sau ca petreci doar o simpla duminica alaturi de familie, acest chec aperitiv ii va incanta pe toti.

Ingrediente: 3 oua, 7-8 masline, cate o jumatate din 3 ardei grasi de diferite culori, 1/2 de ceasca de faina, 1 lingurita praf de copt,1 ceasca de smantana, 2 carnati, 100 g de sunca de curcan sau pui, sare dupa gust

Fierbe 2 oua. Toaca cubulete albusurile, ardeii grasi, sunca, maslinele.
Pune in blender sau amesteca de mana smantana cu oul, cu faina si praful de copt.  
Adauga si celelalte ingrediente taiate cubulute. Unge o forma de chec cu unt si presara putin pesmet. Pune amestecul in forma. Pune pe mijloc carnatii si acopera-i cu compozitie.
Pune tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 de grade Celsius pentru 40 de minute.Lasa checul aperitiv sa se raceasca si serveste-l taiat felii subtiri.
Pofta buna!
 

 
Ingredients: 3 eggs, 7-8 olives, 3 coloured bell peppers, 1/2 cup of flour, 1 teaspoon baking powder, 1 cup sour cream,  2 sausages, 100 g turkey or chicken bacon, salt
 
Boil 2 eggs. Chop the egg-whites, the bell peppers, the bacon and the olives.
Mix together the sour cream, the egg, the flour and the baking powder.
Add the choped ingredients.
Coat a banana bread pan with butter or oil.
Add the mixture. In the mixture push the 2 sausages.
Put the pan in the oven for 40 minutes, at 200 degrees Celsius.
Let the roulade cool. And cut it in thin slices.
Enjoy!