INGREDIENTE (pentru 4 persoane): 1 piept de gasca, 1 pahar mare de mure (proaspete sau congelate), 1 cescuta de dulceata de mure, 1 lingura de boia dulce, sare, piper, 1 lingura de usturoi pudra, 1/2 lingurita de paprika, 1/2 de pahar de whiskey, 2 linguri de ulei de masline, 1/2 de ceasca de apa
Dezoseaza pieptul de gasca si taie-l bucatele mici. Pune-le intr-o tava. Preincalzeste cuptorul.
Pune in robot restul de ingrediente pentru sos si amesteca bine pana ce compozitia devine compacta. Adauga sosul peste pieptul de gasca in tava si baga tava la cuptor, la 220 de grade Celsius timp de 50 de minute.
Am servit alaturi de un orez cu ciuperci. Poate fi servita si alaturi de un piure de broccoli, de sparanghel trasn in unt sau un simplu piure de cartofi.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu