joi, 7 iunie 2012

Salata valeriana cu branza feta

Salata valeriana este mai bogata decat o salata normala, are un gust mult mai intens si arata foarte bine in farfurie. Am construit si eu o reteta simpla, care a fost foarte gustoasa:

Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 caserola de salata valeriana, 1 conserva mica de porumb dulce, 1/2 de praz, 1 ardei rosu, 4 oua, otet balsamic, mustar dulce, sare, cateva masline, 200 g de branza feta, ulei de masline

Spala bine salata. Taie rondele prazul si ardeiul. Pune intr-un castron mare salata, porumbul, ardeiul, prazul, branza feta taiata bucati mici, maslinele.



Pregateste sosul: 3 galbenusuri fierte, 1 galbenus crud, 2 lingurite de otet balsamic, 3 lingurite de mustar, sare dupa gust, 2 linguri de ulei de masline. Amesteca bine, pana ce capata consistenta unei maioneze. Adauga peste salata. Amesteca.



Pofta buna!