Ingrediente: 1 1/2 kg de muschi de porc, 3 cesti de orez prefiert, 1 legatura usturoi verde, 5 catei de usturoi, 2 mere dulci, 1 lingurita de scortisoara, 1/2 de lingurita de nucsoara, 1 lingurita de boia dulce, sare, piper, 1/2 de ceasca de ulei de masline, 1 ceasca de whiskey, 2 cani de apa
Pune in robot cateii de usturoi, condimentele, uleiul de masline, whiskeyul si merele curatate. Amesteca bine pana ce compozitia devine un sos. Taie muschiuletul de porc cuburi. Unge o tava cu ulei, pune carnea, adauga sosul cu scortisoara, 1 cana de apa si baga la cuptorul incins in prealabil, la 220 de grade Celsius timp de 30 de minute.
Intre timp taie usturoiul verde. Scoate tava, pune orezul si usturoiul. Mai adauga 1 cana de apa. Mai lasa tava la cuptor timp de 40 de minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu