INGREDIENTE (pentru 6 persoane): 6-7 pulpe de pui superioare, dezosate, 3 cartofi, 2 ardei grasi, 3 cepe, 3 rosii
PASI DE URMAT:
1. Cu o zi inainte pune puiul la marinat in iaurt, alaturi de 1 lingurita de nucsoara, 1 lingurita de boia, sare si piper. Lasa-l la frigider.
2. Pentru a pregati frigaruile fierbe putin cartofii (sa nu fie foarte moi, astfel de crapa cand ii pui pe frigaruie), taie ardei si rosiile felii, desfa ceapa, iar pulpele de pui taie-le cubulete. Incearca sa mentii aceeasi dimensiune pentru fiecare ingredient.
3. Pune frigaruile pe gratar. Pentru sos am incercat ceva mai desobeti. Am pus pe gratar doua rosii, cand s-au copt le-am decojit si le-am pus in robotul de bucatarie. Am adaugat o lingurita de zahar, 1 lingura de ulei, 1 jumatate de lingurita de sare, 2 linguri de bulion, 1 lingurita de boia dulce, 1 jumatate de lingurita de piper si am amestecat bine.
4. Serveste frigaruile alaturi de sos si de muraturi.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu