miercuri, 28 noiembrie 2012

Varza si curcan la cuptor

Cine a spus ca varza nu iese gustoasa daca nu folosesti afumatura? Iata ca o simpla pulpa de curcan o poate face la fel de gustoasa, fara adaosul urias de colesterol.
 
INGREDIENTE (pentru 4 persoane): 1 pulpa de curcan, 1 varza medie, 1 ceapa, 1 morcov, 1 conserva mica de rosii decojite, 2 linguri de bulion, 3 catei de usturoi, sare, piper, boia dulce
 
Pune la fiert pulpa de curcan. Cand s-a fiert desprinde in fasii carnea de pe os.
 
Toaca marunt in robot sau da pe razatoare ceapa si morcovul.
 
Toaca varza. Freac-o cu putina sare pana ce se inmoaie. Pune intr-o cratita 1 pahar de apa si pune varza la calit. Adauga apoi morcovul si ceapa si carnea de curcan.

Pune totul la cuptorul incins in prealabil, pentru 30 de minute, la 220 de grade Celsius.
 Intre timp pune in robot rosiile decojite, bulionul, usturoiul si condimentele si amesteca pana ce devine totul o pasta. Adauga peste varza si mai lasa la cuptor inca 15 minute.



 
POFTA BUNA!