luni, 26 noiembrie 2012

Salata cu creveti si taietei din orez

Ingrediente: 500 g de creveti decorticati, 100 g de unt, 5 ridichi, 2 castraveti, 1/3 de praz, 1 ardei gras, 250g de taietei din orez, 1 lingura de ulei de masline, 200 g de iaurt, oregano, sare, piper alb, ghimbir

 
Pune taieteii la fiert. Dupa ce s-au fiert lasa-i la scurs.

Intr-un vas termorezistent pune crevetii spalati bine. Adauga untul si baga vasul la cuptorul incins in prealabil, pentru 15 minute. scoate crevetii pe un servetel.
 
Intre timp taie intr-un castron legumele cuburi, sau jumatati de rondele. Prepara sosul amestecand iaurtul cu condimentele, uleiul de masline si sare dupa gust. Adauga peste legume crevetii si taieteii si amesteca bine.

 
 
 
POFTA BUNA!