luni, 10 decembrie 2012

Papanasi din gris cu branza de vaci

Cum am inceput sa gatesc zilnic, pentru ca fetita mea nu mananca de doua ori din acelasi preparat, am descoperit acesti papanasi cu gris si branza de vaci, care sunt printre putinele deserturi care ii plac si pe care le mananca oricand. Sunt foarte usor de facut, foarte usor de mancat de cei mici, si alaturi de dulceata, de ciocolata, de unt de arahide pot fi un desert gustos si pentru oamenii mari si pentru copiii mai maricei.
 
INGREDIENTE: 1 ou, 100 g de branza proaspata de vaci, 1 lingura de miere-optional, 300 g de gris
 
Pune intr-o oala apa la fiert. Amesteca bine in robot ingredientele de mai sus. Adauga gris pana ce compozitia nu se mai lipeste de mana. Apoi formeaza mici bilute din compozitie (umezeste mainile inainte, pentru a nu se lipi). Adauga bilutele in apa la fiert pentru 20-30 de minute in functie de marimea papanasilor.
 
POFTA BUNA!