joi, 13 decembrie 2012

Omleta cu ton

Dimineata, micul dejun perfect pentru sotul meu implica omleta. Lui ii place simpla, usor picanta, mie imi place sa o amestec cu diverse alte ingrediente. De data aceasta am folosit tonul, care pentru mine este o incantare pentru papilele gustative. A iesit o omleta delicioasa.
 
INGREDIENTE: o conserva de ton in suc propriu, 3 oua, sare, piper alb, ghimbir, praf de usturoi, 1 lingura de ulei de masline
 
Scurge tonul de sucul lui. Pune uleiul de masline in tigaie. Cand s-a incins, adauga tonul si lasa-l sa se perpeleasca 3-4 minute. Intre timp bate bine ouale, adauga 1 varf de cutit de sare, unul de ghmibir, de piper alb si de praf de usturoi. Amesteca bine si adauga ouale batute peste ton. Amesteca in tigaie si apoi lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti.


 
POFTA BUNA!