INGREDIENTE: 1/2 de piept de curcan, 3 cartofi, 100 g de cascaval, 1 ou, pesmet, sare, usturoi, piper, boia dulce (condimentele sunt optionale), ulei de masline, patrunjel, marar.
Pune pieptul de curcan in bait pentru jumatate de ora (ulei de masline, usturoi, putina sare, piper, boia dulce). Curata si taie cartofii cuburi, la fel si cascavalul si pieptul de curcan. Pune-le pe toate in robot, adauga oul, 1 lingura de ulei de masline, patrunjelul si mararul tocat si amesteca bine pana ce devin o pasta.
Pune pe o tava hartie de copt, unge-o cu putin ulei. Umezeste mainile si formeaza chiftelute. Aseaza-le pe tava si baga-le la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute.
Serveste-le cu un sos alb, rece: tzatziki, smantana, cu usturoi, maioneza.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu