sâmbătă, 1 septembrie 2012

Omleta cu carnati la cuptor

Va spuneam ca cea mai buna decizie luata in ultima vreme a fost sa imi iau cuptorul electric. Este minunat, pentru ca nu arde mancarurile si pot face la el retete pe care nu le puteam prepara inainte. De exemplu, renuntam la omleta perpelita in tigaie, si o putem face la cuptor. Nimic mai simplu si mai sanatos dimineata, la micul dejun!
 
INGREDIENTE (pentru 2 persoane): 5 oua, 100 g de sunca de pui sau de curcan, 1 carnat mare de vita, 100 g de cas, 2 ardei grasi mici, 1 legatura de patrunjel, oregano, sare, piper
 
Bate ouale bine, amesteca-le cu sunca de pui taiata cubulete mici, sare, piper si patrunjelul tocat marunt. Pune amestecul intr-un vas termorezistent.
 
Adauga peste ea  carnatii de vita taiati rondele, bucati de cas, oregano. Baga vasul la cuptorul incins in prealabil, timp de 15 minute, la 250 de grade Celsius.
 
Pofta buna!