marți, 18 septembrie 2012

Salata de paste cu piept de pui la gratar

Imi plac salatele cu paste, poate si pentru ca prefer sa mananc pastele in aceasta forma, decat alaturi de nu-stiu-ce sos cremos si gustos, dar care implica intotdeauna calire sau prajire. Asa ca, am mai inventat o reteta simpla, dar super-delicioasa. Am martori :)



Ingrediente (pentru 2 persoane): 2 piepti de pui la gratar (sau facuti la cuptor), 500g de paste (penne sau spirale), 1 ceapa mica, 1 conserva de porumb mica, 1 conserva de mazare mica, 1 iaurt gras, 100 g de branza feta, 1 legatura de marar, 2 catei de usturoi, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingurita de otet balsamic, sare

Fierbe pastele, apoi lasa-le sub jet de apa rece, pentru ca sa nu se lipeasca.

Pune intr-un castron porumbul, ceapa taiata solzi, pieptul de pui taiat cuburi, conservele de mazare si porumb si pastele racite.
Pune in robot iaurtul, branza feta, usturoiul, mararul, uleiul de masline si otetul balsamic si amesteca bine pana ce compozitia devine un sos compact.

Adauga sosul peste salata si amesteca bine.
 
POFTA BUNA!