vineri, 7 septembrie 2012

Bruschette cu sunca de curcan

Dimineata imi place sa mananc ceva cald, atunci cand se poate. Cum asta se poate destul de rar, prepar cel mai adesea omlete rapide sau bruschette. De data aceasta am preparat bruschette cu ce am gasit prin frigider, iar rezultatul a fost deosebit de gustos:
 
INGREDIENTE (pentru 2 persoane): 6 felii de toast, 2 rosii medii, 2 catei de usturoi, oregano, ulei de masline, un pumn de masline, sunca de curcan, cascaval (de preferat feliat sau razuit)
 
 
Prajeste painea in toaster. Aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, toarna peste ele cu o lingurita cateva picaturi de ulei de masline. In robot fa un amestec cu 2 linguri de ulei de masline, cele doua rosii, oregano, usturoi si sare dupa gust. Toarna amestecul peste feliile de paine. Adauga sunculita de curcan taiata cuburi sau feliute, maslinele taiate si ele felii si la final cascavalul. Baga tava la cuptorul incins in prealabil si las-o pentru 10-15 minute, pana ce se topeste cascavalul si sosul de rosii isi schimba culoarea.

 
 
 
Poti servi bruschettele atat calde cat si reci, cu mustar.
 
 
POFTA BUNA!