INGREDIENTE: 2 carnati de vita (sau de porc, dupa preferinte), 2 buc de praz mari, 1 cana de orez salbatic, 1 ceasca de bulion, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, ulei de masline, sare, piper, boia dulce
Intr-o tigaie pune la incins 1 lingura de ulei de masline si 1 cescuta mica de apa. Apoi pune la calit prazul taiat feliute mici si ardeii tocati cubulete. Cand s-au inmuiat adauga si orezul. Separat amesteca intr-un castron bulionul si condimentele, cu 1 cana de apa. Adauga amestecul peste praz si orez.
Cand a dat in fiert pune compozitia intr-un vas termorezistent, adauga carnatii taiati felii. Pune vasul la cuptorul incins in prealabil 45 de minute la 230 de grade Celsius.
Este o mancarica delicioasa atat calda cat si rece.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu