INGREDIENTE:
2 cepe, 3 carnaciori, 4 oua, 1 pahar de smantana, 200 g de branza sarata de vaca sau oaie, 1 legatura de ceapa verde, 1 legatura de patrunjel, sare, piper, pesmet, unt, foi de placinta
Tapeteaza o tava rotunda cu unt si pesmet. Pune 3 foi de placinta.
Caleste in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si carnaciorii.
Pune in robot ceapa verde, patrunjelul, branza, 3 oua, smantana si amesteca bine. Adauga sare si piper dupa gust. Daca carnaciorii folositi sunt sarati, renunta sa mai pui sare. Are si branza indeajuns.
Pune in tava amestecul de smantana si carnaciorii cu ceapa calita.
Adauga inca un strat de 3 foi de placinta. Taie-le cu ajutorul unui cutit, dac adepasesc linia tavii. Bate cel de-al patrulea ou si unge suprafata tartei.
Decoreaza-o cu ardei gras. Pune tarta la cuptorul incins pentru 30 de minute.
Se serveste rece cu ketchup.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu