INGREDIENTE: o cutie de canelloni, 200 g de sunca de curcan, de vita sau de pui, 1 conserva de porumb, 3 tipuri de branza - de care preferati (eu am folosit branza topita, branza de vaca si de oaie, puteti alege si cascaval sau mozarella), 3 linguri de parmezan, 3-4 catei de usturoi, 1 cana de smantana, 3 oua, 50 g de unt, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de oregano, 1 cana de apa
Pune in blender cele trei tipuri de branza, usturoiul, ouale, oregano si smantana si amesteca bine. Adauga peste amestec porumbul si sunca taiata cubulete mici. Amesteca bine.
Unge o tava cu unt. Aseaza canelloni vertical si umple-le, apoi aseaza-le usor, in pozitie orizontala in tava.
Cand le-asi scos din cuptor presara iarasi parmezan. Serveste-le alaturi de o salata din rucola.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu