INGREDIENTE:
Compozitia: 1 ceasca de zahar, 1/2 de ceasca de cacao, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de nucsoara, 1 1/2 de faina, 1 lingurita de praf de copt, 1 ou, 1 ceasca de suc de mere sau pere, 100 g de unt, fulgi mari de cocos
Glazura: 100 g de unt, 100 g de zahar pudra, 2 linguri de crema de branza, margele din ciocolataAmesteca faina cu zaharul, praful de copt, nucsoara, scortisoara, cacao intr-un castron.
In robot pune untul cu oul si amesteca bine, adauga apoi jumatate din amestecul cu cacao, amesteca iar apoi adauga sucul de mere/pere si restul din amestecul cu cacao. Pune compozitia in formele de briose, adauga cativa fulgi de cocos la fiecare briosa apoi baga briosele la cuptorul incins in prealabil. Lasa briosele la cuptor timp de 15 minute, la 200 de grade Celsius.
Intre timp prepara glazura: pune in robot zaharul pudra, untul si crema de branza si amesteca bine. Lasa-o la frigider cel putin o ora.
Scoate briosele si lasa-le sa raceasca. Pune apoi glazura pe ele si margelutele delicioase din ciocolata (eu am gasit cu aroma de menta).
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu