INGREDIENTE: 1/2 de kg de carne de porc sau pui, 10 ciuperci proaspete, 1/2 de punga de penne, usturoi, piper, sare, boia dulce, pesmet, bulion, rosii decojite, 1 ceapa, 2 oua
Toaca bine carnea si ciupercile, adauga peste ele 2 lingurite de pesmet, 2 oua, sare, piper, boia, usturoi pisat si amesteca bine compozitia. Dina mestec fa chiftelute micute pe care prajeste-le in ulei, pana ce devin maro inchis.
Scoate chiftelutele. Pune ceapa toata marunt la calit, apoi adauga doua linguri de bulion, 1 conserva mica de rosii decojite pasate bine, sare, piper, boia si lasa sosul sa fiarba timp de 10 minute. Pune in el chiftelutele si mai alasa sa fiarba 10 minute. Serveste cu paste.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu