INGREDIENTE: 8 pulpe de pui, 3 oua, fulgi de cereale, sare, piper, boia, usturoi, foi de dafin, pesmet
Pentru sos: 1 iaurt mic, 3 catei de usturoi, 2 linguri de mustar dulce, oregano, sare, ulei de masline
Pune pulpele la fiert. Pune apa cat sa le acopere si adauga boabe de piper, 4-5 catei de usturoi, 1 lingura de boia dulce. Fierbe pulpele bine.
Intr-un castron pune 5 linguri de fulgi de cereale, 1 lingura de sare, 1/2 de lingurita de piper, 1/2 de lingurita de boia, 1 lingurita de praf de usturoi.
Bate bine ouale.
Procedeaza ca la snitele: ia cate o pulpa de pui, pune-o mai intai in ouale batute, apoi trece-o prin amestecul cu cereale si pune-o la prajit 2 minute pe o parte, doua pe o parte, in uleiul incins.
Pregateste sosul: piseaza usturoiul, pune peste el 1 lingura de ulei de masline si amesteca pana ce devine o pasta, adauga si cele 2 lingur de mustar, amestecand continuu, apoi adauga iartul si 1 lingura de oregano uscat.
Am servit pulpele alaturi de un piure pufos, acoperite din abundenta de deliciosul sos.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu