INGREDIENTE: 2 morcovi, telina, pastarnac, 1 ceapa, foi de dafin, 2 limbi de porc, masline (daca nu ai limba suficienta, poti folosi si un muschi de porc, cu cat mai putina grasime), sare, 2 linguri faina, bulion
Curata bine limba de orice pielite, si pune-o la fiert 2-3 ore. Trebuie sa fiarba bine.
Intre timp fierbe si zarzavatul taiat cuburi mari.Cand s-a fiert carnea scoate-o si in fiertura de la carne adauga legumele fierte, dupa ce le-ai pasat bine cu furculita sau in robot.
Amesteca bine, adauga si maslinele si lasa sa fiarba 5-6 minute. Adauga apoi carnea.
Intre timp amesteca 4 linguri de bulion cu 2 de faina si adauga peste preparat. Amesteca bine.
Este un preparat care este la fel de gustos cald sau rece.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu