miercuri, 15 august 2012

Rulada din muschi de porc

Dupa un oftat prelung, am decis sa postez si aceasta reteta pe blog. Nu de alta, dar se va pierde. Asa ca las frustrarile deoparte - urmez un tratament medicamentos destul de invaziv, iar carnea de porc este complet interzisa pentru urmatoarele 3 luni - si va ofer o reteta foarte, foarte simpla, dar grozav de gustoasa, o rulada din muschi de porc cu usturoi verde. Yummy!

INGREDIENTE: 1 kg de muschi de porc, 100 g de sunca taraneasca, 1 legatura de usturoi verde, 2 linguri de ulei de masline, sare, piper, oregano

Pune in robot usturoiul verde cu uleiul de masline si condimente dupa gust. Amesteca pana ce se face o pasta omogena.


Bate muschiul de porc pentru a-l subtia, apoi intinde pasta de usturoi peste el. In mijloc pune feliute subtiri de sunca taraneasca.


Leaga muschiul in rulade, pune-l intr-o tava cu 1 cana de apasi 1 cana de vin rosu si baga-l in cuptorul incins in prealabil. Unge-l cu ulei de masline si pasta de usturoi. Cand este aproape gata, toarna peste el putin whiskey. 


Din pacate nu am apucat sa ii fac multe poze, pentru ca s-a mancat cu viteza supranaturala.


POFTA BUNA!