INGREDIENTE: 1 kg de carne de porc, 1 morcov, 4-5 ardei kapia rosii, 1 ardei kapia verde, 3 cepe medii, 4-5 cartofi, 3 ardei iuti, 2 rosii, 1 capatana de usturoi, bulion, sare, piper, boia dulce si iute, chimen
Intr-o tigaie pune rosiile taiate in jumatate si 1 ardei kapia rosu la copt. Poti sa pui si in cuptor.
Toaca morcovul, ceapa si o parte din ardei cuburi marunte si o parte julienne.
Curata cartofii si taie-i cuburi mari. Pune la prajit in putin ulei carnea de porc taiata cuburi. Cand carnea s-a facut, scoate-o si pune-o deoparte.
Pune la calit ceapa, apoi adauga si restul de legume. Amesteca bine.
Cand legumele s-au inmuiat adauga carnea. Pune si 2-3 cani de apa sau supa de carne.
Pune in robot rosiile si ardeiul copt, fa-le pasta, adauga 4-5 linguri de bulion, 1 lingurita de sare, 1 varf de lingurita de piper, 1 lingurita de boia dulce, 1 varf de lingurita de boia iute, 1/2 de lingurita de chimen, amesteca bine pasta si adaug-o peste legume si carne. Lasa aproximativ jumatate de ora sa scada.
Am servit alaturi de fasole batuta.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu