luni, 18 iulie 2011

Reteta super-usoara: pulpe de curcan cu brocoli la cuptor

Iata ca am trecut de hopul nasterii si am ajuns in momentul in care ma bucur de cel mai frumos bebe din lume. Din pacate nu pot sa alaptez, din motive medicale, insa m-am incapatanat sa mananc cat mai sanatos. Asa ca prima reteta propusa este o mancarica foarte gustoasa, usoara si sanatoasa: pulpe de curcan cu brocoli la cuptor.

INGREDIENTE - pentru 2 persoane: 2 pulpe de curcan, 1 pahar cu lapte, 2 rosii, 1 ardei, 1 legatura de ceapa verde, 1 punga de brocoli congelat

1. Cresteaza si pune pulpele de curcan in lapte, si lasa-le la frigider cel putin 2 ore.

2. Pune pulpele intr-o cratita, adauga legumele taiate mari si brocoli. Adauga o lingura de ulei de masline (curcanul are destula grasime, deci nu ai nevoie de mult ulei) si brocoli. Sare si piper.

3. Baga mancarica la cuptor si lasa-o timp de o ora jumatate. Intoarce pulpele la fiecare jumatate de ora.

POFTA BUNA!

2 comentarii:

  1. arata bine, cat timp iti ia sa faci asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a luat 15 minute prepararea si a mai stat la cuptor cam o ora. Curcanul se face mult mai repede daca il tii 2-3 ore in lapte inainte de a-l gati.

    RăspundețiȘtergere