INGREDIENTE - pentru 2 persoane: 2 pulpe de curcan, 1 pahar cu lapte, 2 rosii, 1 ardei, 1 legatura de ceapa verde, 1 punga de brocoli congelat
1. Cresteaza si pune pulpele de curcan in lapte, si lasa-le la frigider cel putin 2 ore.
2. Pune pulpele intr-o cratita, adauga legumele taiate mari si brocoli. Adauga o lingura de ulei de masline (curcanul are destula grasime, deci nu ai nevoie de mult ulei) si brocoli. Sare si piper.
3. Baga mancarica la cuptor si lasa-o timp de o ora jumatate. Intoarce pulpele la fiecare jumatate de ora.
POFTA BUNA!
arata bine, cat timp iti ia sa faci asta?
RăspundețiȘtergereMie mi-a luat 15 minute prepararea si a mai stat la cuptor cam o ora. Curcanul se face mult mai repede daca il tii 2-3 ore in lapte inainte de a-l gati.
RăspundețiȘtergere