vineri, 12 aprilie 2013

Omleta cu ton / Tuna Omlette

Cum spuneam, exista oameni carora le place micul dejun dulce. Eu nu sunt unul dintre ei. Mie imi place ca micul dejun sa fie consistent, sarat si, mai ales, sa contina proteine si carbohidrati. De acolo vine mai multa energie decat din orice forma de dulce. Asa ca va propun o omleta foarte simpla, pentru diminetile lenese, cand aveti timp sa savurati preparate calde: o omleta cu ton.
 
 

Ingrediente pentru omleta cu ton (pentru 2 persoane): 

4 oua, 1 conserva de ton in ulei, 1 varf de cutit de sare
 

Ingredients for Tuna Omlette (for 2):

4 eggs, 1 can of tuna in oil, 1 pinch of salt

 
 
Bate bine ouale. Adauga putina sare. Paseaza tonul. Pune o tigaie la incins, perpeleste putin tonul - maximum 2 minute, apoi adauga oula batute. Amesteca repede in primele 5 secunde, apoi lasa omleta sa se umfle. Intoarce-o si pe cealalata parte. Scoate-o din tigaie si serveste-o calda! Pofta buna!
 
Beat the eggs. Add salt. mash the tuna. Warm a frying pan, add the tuna alongside the oil, let it fry fot 2 minutes then add the eggs. Mix for 5 seconds, then let the omlette expand.Turn it on the other side. When it's done, put it on a plate an serve it warm. Enjoy!