marți, 8 mai 2012

Salata din cus-cus, branza proaspata si oua

Am descoperit cus-cus-ul cand eram insarcinata, si a devenit preferatul meu acum, pentru ca este cea mai rapida garnitura. De curand am descoperit ca il pot folosi si in salate, si poate fi delicios asortat oualor fierte. Asa ca am inventat o salata rapida si delicioasa:

Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g de cus-cus, 6 oua fierte, 1 conserva de porumb dulce, 300 g de sunca de pui/curcan/porc, 1 praz, 300 g de branza proaspata de vaci, 1 pahar de iaurt sau 1 ceasca de smantana sau 1 tub de branza topita


Taie cuburi mici ouale fierte.

Taie cuburi sunca si solzi prazul.

Prepara cus-cus-ul (aceeasi cantitate de apa fierbinte turnata peste cantitate egala de cus-cus). Adauga porumbul si restul de ingrediente. Amesteca bine.





Decoreaza cu ardei gras. Foloseste ca sos smantana, iaurt sau branza topita.


Pofta buna!