marți, 10 aprilie 2012

Reteta de post: Cartofi cu usturoi verde la cuptor

INGREDIENTE: 1 kg de cartofi, 1 legatura de usturoi verde, 1 ceapa mare, 1 ardei gras rosu, 4-5 ciuperci (optional), 1 ceasca mica de ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 cana de apa

Taie cartofii cuburi, la fel si ciupercile. Taie ardeiul si ceapa julienne. Unge o tava cu ulei de masline, pune cartofii, ardeii, ciupercile si ceapa. Adauga condimentele. Pune si restul de ulei si apa. Pune tava la cuptorul incins in prealabil la 200 de grade Celsius timp de 45 de minute.



Taie usturoiul verde in bucati micute. Cand cartofii sunt aproape gata, adauga-l peste ei si mai lasa tava la cuptor maximum 10 minute.

Serveste deliciosii cartofi cu o salata de rosii cu ceapa verde.


POFTA BUNA!