INGREDIENTE: un piept de gaina de tara fiert bine, 1 cana de supa de gaina, bulion, ulei de masline, 5-6 catei de usturoi, 1 ceapa medie, o jumatate de pahar de vin rosu, sare, piper
1. Pune ceapa tocata marunt la calit in ulei de masline. Adauga pieptul de gaina rupt in fasii.
2. Cand pieptul de gaina ajunge ca niste firisoare, adauga bulionul si vinul si lasa sa scada.
3. Cand ostropelul s-a mai ingrosat adauga usturoiul pisat. Mai lasa sa fiarba 10 minute, pana ce se topeste usturoiul.
4. Se serveste cu un piure de cartofi pufos.
POFTA BUNA!
https://prajiturabountyfaracoaceredepostcocos.blogspot.com/
RăspundețiȘtergerehttps://prajituracualunesicafearetetacrema.blogspot.com/
https://prajituracubranzadevacisibezeastafide.blogspot.com/
https://prajituracubranzadevaciciocolatagris.blogspot.com/
https://prajituracubranzadevacisiafinereteta.blogspot.com/
https://prajituracubranzadevacisigrisreteta.blogspot.com/
https://prajituracufoibulionretetaveche.blogspot.com/