Acum cateva zile am incercat, insa, si un aperitiv mai deosebit, care s-a dovedit foarte gustos si proaspat: ardei umpluti cu pasta de oua.
Ingrediente: 2 ardei grasi mai mari, 4 oua fierte, 1 bucata de kaizer sau sunca afumata, 1 bucata de branza, 1 ceapa verde, branza topita, mustar, cateva masline pentru decorat
1. Toaca marunt albusul de ou si kaizerul.
2. Pune in robot branza, galbenusurile de oua, ceapa verde, 1 lingura de mustar, 1lingura de branza topita. Amesteca pana ce se face o pasta compacta.
3. Adauga in pasta albusurile si kaizerul si amesteca bine.
4. Taie ardeii in 3, pe latime, pentru a face suportul pentru compozitie. Pune o frunza de salata sau de varza sub "farfuriutele" de ardei care nu au baza.
5. Umple "farfuriutele" cu pasta de ou si orneaza-le cu masline. Un aperitiv simplu, delicios si aspectuos!
POFTA BUNA!
Deci am fost sceptica cand l-am facut prima data acest aperitiv dar sincer cred ca l-am facut de 6 ori e pur si simplu minunat pentru musafiri si cunostinte.Multumesc pt reteta.
RăspundețiȘtergere